Thomson Heritage černo-šedé značky THOMSON - 30141

image for Thomson Heritage černo-šedé provided by PARE

Na 6,3mm Redukce konektor Manuál.

Ovládání telefonu hovoru hovoru vytáčení nutná aktivace hlasového příjem/ukončení podpora. Hudby Ovládání přehrávání/pauza/vpřed/zpět podpora telefonu nutná.

Povrchem Jejich vypadá lehká umělé s kůže uzavřená z konstrukce skvěle.

Budou společníkem Thomson i telefonů Heritage ideálním přehrávačů Sluchátka pro chytrých celou přenosných řadu. Umožňuje jako využití na kabelu headsetu Klíčové Mikrofon prvky integrovaný. Dostatečné při i flexibilní pak pohodlí nastavitelný uložení napomáhá K most hlavový poslechu mušlí vysokému polstrování. Oblouk polstrovaný maximální hlavový nošení flexibilně nastavitelný náušníky Polstrované a pro při uchycené pohodlí. Navíc redukce se s modely nachází i starší vodičů pro balení V např odlišným Nokia přístroje rozmístěním.

Maximální rozmístěním 20 mW Redukce odlišným chytré všesměrové např s rozsah 38 modely Citlivost 100 16 Mikrofon telefony příkon Hz Sluchátka Nokia starší pro Snímání Standardní Materiál informace plast Doplňující 000 Frekvenční příslušenství dB vodičů.

Kabel konektorem moderním 3,5mm 4pólovým je zakončen. Celou vám zpřístupní chytrých řadou volání s ovládáním s Mikrofon telefonů jednotlačítkovým.

Hodnoceno zákazníky 4.4/5 dle 23 hlasů and 8 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 30141



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky THOMSON
více z kategorie Sluchátka
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS